Biloteket

Nyköping

Opel Privatleasing

CORSA-e MOKKA ASTRA GRANDLAND FÖRDELAR FAQ

Enkelt och smart.

Nu kan du köra en helt ny Opel, utan lån och kontantinsats.
Du slipper bekymmer. Bara att tanka och köra.

PRISLISTA PRIVATLEASING

VANLIGA FRÅGOR

 

OPEL CORSA-e

CORSA-e DESIGN & TECH 136 AUT
Från 4 599 kr/mån inkl. service och 1 000 mil/år

Utrustning i urval: 

 • Apple CarPlay™ & Android Auto™
 • Parkeringsradar bak
 • Backkamera 180°
 • 100 kW DC Snabbladdning (0-80 % på 30 min)
 • Elektrisk värmepump – Förvärm din bil via telefonen
 • ECC, klimatanläggning

Få 500 extra mil/år för 200 kr/mån

Läs mer om Opel Corsa-e

Privatleasa online

CORSA-e GSi 136 AUT
Från 4 799 kr/mån inkl. service och 1 000 mil/år

Utrustning i urval: 

 • Design & Tech-utrustning
 • Parkeringsradar fram
 • Stylepack: Svart tak och mörktonade bakrutor
 • Navigation
 • 17” lättmetallfälgar ”Diamond Cut”
 • Elektriskt uppvärmda och fällbara sidospeglar

Få 500 extra mil/år för 200 kr/mån

Läs mer om Opel Corsa-e

Privatleasa online


OPEL MOKKA

En grön Opel Mokka

Mokka Ultimate P130 AUT
Från 3 299 kr/mån inkl. service och 1 000 mil/år

Läs mer om Opel Mokka

Privatleasa 12 månader


OPEL ASTRA 5-DÖRRARS

Astra 5D GS P130 AUT PLUS
3 199 kr/månad inkl. service och 1 000 mil/år

Läs mer om Opel Astra

Privatleasa 12 mån

 


OPEL GRANDLAND

Grandland GS P130 AT8
3 499 kr/månad inkl. service och 1 000 mil/år

Läs mer om Opel Grandland

Privatleasa 12 mån

Grandland Ultimate P130 AT8
3 499 kr/månad inkl. service och 1 000 mil/år

Läs mer om Opel Grandland

Privatleasa 12 mån


Fördelar med Opel Privatleasing:

 • Du kör en helt ny bil och betalar 0 kr i kontantinsats.
 • Du slipper tänka på bilens framtida värde: ingen restvärdesrisk.
 • Service ingår i månadskostnaden.
 • Du binder dig inte till ett nytt billån.
 • Du betalar en gång per månad: en leasingavgift baserad på hur bilen används, planerad körsträcka, avtalstid och bilmodell.
 • Avtalstid: 12 eller 36 månader.
 • Du har 3 års fabriksgaranti när finansieringen görs via Opel Finansiering/Jyske Finans.
 • Upp till 1 500 mil/år ingår i avgiften beroende på modell och du kan självklart öka upp miltalet på samtliga modeller.
 • Du kan enkelt välja till vår förmånliga Opelförsäkring till en låg månadskostnad oavsett ort eller ålder (från 18 år).
 • Du slipper besiktning.

Välkommen till Opel Privatleasing!


Vanliga frågor

Med Opel Privatleasing kan du under 36 månader köra en helt ny Opel utan kontantinsats eller billån. När din leasingperiod är över lämnar du tillbaka bilen och privatleasar en ny om du vill fortsätta med Opel.

Med Opel Privatleasing får du en helt ny Opel utrustad efter dina behov med tillbehör som du själv önskar. När du privatleasar en Opel ingår även service och nybilsgaranti under hela leasingperioden, allt på en faktura.

När du privatleasar en Opel behöver du inte köpa en bil, ta något billån eller betala en kontantinsats och du binder inte upp dig i mer än 36 månader. För en enkel månadskostnad kan du bekymmersfritt köra en ny Opel utan att oroa dig över värdet på bilen när du lämnar tillbaka den.

Nej, du kan inte köpa din Opel efter leasingperiodens slut. Du lämnar tillbaka din Opel och privatleasar en ny om du vill fortsätta med Opel.

Hos Opel har vi alltid riktigt bra priser på våra bilar. Läs om våra priser på respektive modell.

Du får lov att köra din privatleasade Opel utomlands inom hela EU inklusive Lichtenstein, Island och Norge. Var bara noga med att kontrollera din försäkring om vad som gäller vid körning utanför Sveriges gränser.

Försäkring ingår inte i din privatleasing men du kan teckna vår förmånliga Opel Försäkring som ett tillägg i leasingavtalet och den täcker allt från vagnskador till stöld. Läs mer på vår hemsida.

Självklart erbjuder vi provkörning på alla våra modeller innan något avtal upprättas. Kontakta din återförsäljare för att boka en provkörning.

Eventuella skador som kan uppstå på bilen, som inte räknas till normalt bruksslitage, kan du bli ersättningsskyldig för. Med vår Opel Försäkring har du möjlighet att få hjälp med att reglera skadorna som kan uppkomma.

Om du kör mer än antalet mil som ingår i din privatleasing kommer du att debiteras en övermilskostnad vid återlämnandet av bilen. Kostnaden ligger runt 12 kr per mil beroende på modell, exakt kostnad står i ditt leasingavtal. Det går också att lägga till ett högre miltal för en högre månadskostnad. Kontakta ditt leasingbolag för en offert.

När din leasingperiod närmar sig sitt slut kommer du att bli kontaktad för att boka tid för en besiktning av bilen innan återlämnandet. Bilen kommer sedan att gås igenom av en oberoende part för att kontrollera eventuella skador eller annat slitage. Normalt slitage som kommer med vardaglig användning är inte något du blir ersättningsskyldig för. Men andra eventuella skador som inte anses vara normalt slitage kan du bli skyldig att ersätta. Mer om hur bilen kontrolleras kan du läsa om här.

Du kan komma in till oss och förbesikta bilen och reparera eventuella skador innan du lämnar in den till slutbesiktning. Då går vi igenom bilen och ser till att den håller bästa möjliga skick så att du kan känna dig trygg inför återlämnandet.

Om du vill privatleasa en ny Opel efter att din leasingperiod är över tar du kontakt med din återförsäljare. Gör det i god tid så du har en ny Opel att köra när du lämnat tillbaka din gamla.

Opel Privatleasing: avtalstid 12 och 36 månader, 3 års nybilsgaranti, 3 000 mil, garanterat restvärde och Opel Serviceavtal. Priserna för privatleasing är baserade på rörlig ränta och kan förändras vid justering av räntan, gäller även under pågående leasingperiod. Om bilen är berättigad till klimatbonus kommer det under grundleasingtiden utgå en klimatrabatt på leasingavgiften. Leasegivaren har rätt att ändra klimatrabattens storlek eller besluta att klimatrabatten inte ska utgå om förutsättningarna för klimatrabatten ändras och kan i dessa fall kräva återbetalning för redan erhållen klimatrabatt. Leasegivaren har således rätt att kräva återbetalning för erhållen klimatrabatt även om Leasetagaren löser leasingavtalet i förtid. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.